AKTIVNOSTI PODRUŽNICE OD 1. 1. DO 31.8. 2019.

12-04-2019

U novu 2019. godinu krenuli smo,kao što smo se i nadali, odmoreni i puniželje za novim uspjesima, kako bi našim članovima na što bolji način omogućiliprovođenje slobodnih trenutaka.

Planiranje događanja u našoj Podružnici vršimo na sjednicama članovaIzvršnog i Nadzornog odbora, te na svakotjedenim druženjima naših članova uokviru sportskih sekcija. U periodu o kojem govorimo održane su 3 sjedniceIzvršnog odbora, održana je Izvještajna godišnja skupština Podružnice uzprisustvo 80 naših članova, naši predstavnici učestvuju u radu Izvršnog odboraMUMŽ, u Nadzornom odboru MUMŽ, a učestvovali smo i u radu Skupštine MUH uZagrebu 16.svibnja.

SPORTSKO ZABAVNI SUSRETI

Gore spomenuto svakotjedno druženje- treninzi naših članova drže nas ustalnoj formi za sportsko zabavna druženja unutar četiri do šest podružnica našeg okruženja. Do sada suodržana tri takva susreta uz učešća članova Podružnica M. Središća, Vratišinca,Selnice, Sv. Jurja na Bregu i Novog sela Rok, gdje su naši članovi zauzelijednom 1 mjesto,2 puta drugo i 3 puta treće mjesto ekipno, te osvojili 4 zlatnemedalje, 2 sreberne i 1 brončanu u pojedinačnoj konkurenciji. Na sportskom susretuPodružnica MUMŽ održanog 30. svibnja na MESAP-u naša ekipa u maloj košarciosvojila je 2 mjesto, članica ekipa Marijana Šafranić srebrnu medalju, a dvojacKukovec u belotu brončane medalje.

IZLETI

U prvih 8 mjeseci organizirali smo 2 izleta za naše članove: 25. veljače56 članova sudjelovalo je na izletu u Bjelovar – Nartu ( prezentacija FirmePavletić ) i 18. lipnja posjetili smo ( 53 člana ) SZOMBATHELY – NARDU, rodnomjesto sv.Martina, uz veliku pomoć našeg župnika preć. Ivana Hercega.

ZABAVNA DRUŽENJA

Zabavna druženja nekako nam svake godine započinju proslavom Dana žena,pa smo tako i ove u Izletištu Goričanec otvorili sezonu, a zabavno druženje uistom ambijentu ponovili i 1.maja s ukupno 150 članova.

Na susretu bračnih parova koji slave 50 i 60godina braka u organizaciji MUMŽ u Restoranu K Jeleni u G. Dubravi imali smo 4bračna para iz naše Podružnice. Turističkim vlakićem naše Općine posjetili smomanifestaciju Hotiške ribe, gdje smo prijatelje umirovljenike iz V.Polane –Hotize pozvali posjetiti naše Daneturizma i međunarodni susret umirovljenika. Vlakić nas je također provozao i naŠpanceranje u Slakovec 19.svibnja uz sudjelovanje 41 člana. Predstavnici naše Podružnicesudjelovali su na druženju umirovljenika Prekmurja u sklopu Prekmurskega poletnega festivala u V. Polani.

Dobra suradnja susjednih Podružnica okrunjena je našim međunarodnimsusretom umirovljenika održanog 9.kolovoza sa gostima iz Komende, V. Polane – Hotiza, Kotoribe i M. Središća,ukupno oko 250 sudionika o čemu smo opširnije izvijestili u prethodnomobraćanju.

Maloodmora i relaksacije 50-tak naših članova pronašlo je na predivnom 12 dnevnomljetovanju u Cirkvenici od 22. 7. do 3. 8.gdje je prikupljena snaga i volja zadogađanja koja nas očekuju do kraja godine.

U Sv. Martinu na Muri, 03. 09. 2019.

Dodaj komentar
Novosti i obavijesti

Sve novosti i obavijesti udruge na jednom mjestu.